RESIDENTIAL HOMES

B Apartment

  • SIZE : 120 sqm
  • LOCATION : Tel Aviv, Israel
  • PHOTOGRAPHER :

We received a “contractor’s apartment” for a young couple with two daughters, in the quiet Mashtela neighborhood, in Tel Aviv. The goal was to create a continuous, bright and open movement between the kitchen, the living room and the balcony. When in the back of the apartment we were required to produce a hidden and intimate space of bedrooms and hospitality. For this purpose, we created a pedaling entertainment unit  that serves as a buffer between the two main spaces in the apartment.

מדירת קבלן פשוטה לבית חמים ומזמין עבור משפחה צעירה. קיבלנו לידינו דירת קבלן של זוג צעיר עם שתי בנותיו, בשכונת המשתלה בתל אביב. המטרה הייתה ליצור תנועה רציפה, מוארת ופתוחה בין המטבח, הסלון והמרפסת. כאשר בחלק האחורי של הדירה נדרשנו לייצר מרחב נסתר ואינטימי של חדרי שינה ואירוח. לצורך כך יצרנו יחידת מידוף וטלוויזיה המשמשת כחוצץ בין שני החללים המרכזיים בדירה.

SIZE

120 sqm

LOCATION

Tel Aviv, Israel

SHARE PROJECT